Welkom op Cesam Esthetic, een bedrijf van de CID-groep

+32 (0)2/374.03.39

french   nederlands

Esthetic Jet System ®

Voor de 1ste keer ter wereld is men erin geslaagd om een werkzame stof in de diepe lagen van de huid in te brengen ZONDER NAALD OF INJECTIE!

esthetic-jet-image-01

esthetic-jet-image-02Dankzij de revolutionaire technologie van projectie onder hoge druk van werkzame stoffen is het ESTHETIC JET SYSTEM® uw ideale partner voor elke behandeling of verzorging van de huid.

Het apparaat ESTHETIC JET SYSTEM® is een techniek van 100% natuurlijke revitalisatie die de huid zowel oppervlakkig als in de diepte behandelt. Dankzij deze nieuwe, niet-invasieve vorm van esthetische huidbehandeling kan men met dit apparaat in één sessie de volgende behandelingen uitvoeren:

  • Een "biopeeling": grondige huidreiniging, verwijdering van dode cellen, verbetering van de huidtextuur en verfrissing van de teint.
  • Een transdermale toediening van werkzame stoffen: diepe hydratatie en reparatie van de huid, oxygenatie van de weefsels, stimulatie van de collageen- en elastine-aanmaak,
  • Een vullende en volumegevende werking: niet-invasieve verrijking van de lederhuid, vermindering van plooien, rimpels en groeven, behoud van de huiddichtheid.
  • Een diepe zuivering: vermindering van rimpels en fijne lijntjes, littekens en striae, correctie van onregelmatigheden in de pigmentatie en gladmaken van de huid.

esthetic-jet-image-03

Het principe

Met behulp van een gepatenteerd handstuk stuwt het ESTHETIC JET SYSTEM® met een supersonische snelheid (> 200 m/s) een mengsel van lucht en zoutoplossing voort in de vorm van een straal microscopisch kleine druppeltjes, ZONDER CONTACT met de huid te maken.

Afhankelijk van de helling van het handstuk en de afstand tot de huid bestaat een sessie met het ESTHETIC JET SYSTEM® uit een complete behandeling van de te behandelen zone (gezicht, décolleté, lichaam).

  • In eerste instantie zorgt de supersonische straal voor een peeling van de bovenste huidlagen en worden dode huidcellen verwijderd.
  • Daarna veroorzaakt de hogesnelheidsstraal een lokale statische druk op de huid, waardoor de werkzame stof enkele millimeters in de huid kan doordringen.

Dit proces wordt “baroforese” genoemd en is het resultaat van drukvariatie.
Het zorgt voor een naaldloze toegang tot de diepere huidlagen en vergemakkelijkt het toedienen van voedingsstoffen zoalshyaluronzuur, dat het bindweefsel kan bereiken, of van vitamine A, B, C en E, belangrijke stoffen voor de goede werking van de cellen.

Er worden ook opmerkelijke resultaten verkregen met betrekking tot striae, littekens en pigmentvlekken.

“Baroforese”

esthetic-jet-image-04

De supersonische straal creëert een hoge druk bij het contact met de huid, waardoor microkanaaltjesin de opperhuid opengaan.

Het drukverschil tussen het oppervlak en de onderliggende weefsels zorgt voor een diepe penetratie en een transdermale verspreidingvan de biologische stoffen.

Door de druk te verminderen, sluiten de microkanaaltjes weer en blijven de werkzame stoffen lange tijd in de weefsels, met een langdurig fysiologisch effect.

De handstukken

Het apparaat ESTHETIC JET SYSTEM® heeft enkele verwisselbare handstukken die geschikt zijn voor verschillende behandelingen.

Zo kunt u veilige en comfortabele zorg bieden en niet te evenaren resultaten bereiken.

esthetic-jet-image-05
pieces-jet-01

TRIPLE JET

Multifunctioneel handstuk

pieces-jet-01

MONO JET BODY

Specifieke werking voor striae, littekens, pigmentvlekken

pieces-jet-01

MONO JET MAGIC

Gerichte infusie, behandeling van rimpels

pieces-jet-01

VACUÜM

Aspiratie van mee-eters en talgafscheidingen

De resultaten

Afhankelijk van het gewenste resultaat kan deze behandeling worden gegeven als een kuur of als gerichte behandeling.

De 1ste effecten zijn zichtbaar vanaf de 1ste sessie. Na meerdere sessies wordt een natuurlijk en progressief resultaat bereikt. Vervolgens blijft het lichaam van nature uit zichzelf reageren, waardoor de behaalde resultaten worden gestabiliseerd.

Voor

Na 3 sessies

Voor

Na 3 sessies

aesthetic_awards

Winnaar van de ‘AESTHETIC EVERYTHING USA’ 2017 voor de beste technologische innovatie in instituten.

De verbruiksartikelen

esthetic-jet-image-06

Al naargelang het protocol en/of het gewenste resultaat bieden wij u verschillende formules van werkzame bestanddelen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van het ESTHETIC JET SYSTEM® is het vermogen om nuttige stoffen naar dieper gelegen huidweefsels te transporteren voor verjonging van de huid. Deze formules zijn verrijkt met voedingsstoffen, vitamines en mineralen die nodig zijn voor de elasticiteit, glans en schoonheid van de huid.

De verzorgingsspecialist beschikt over ultrageconcentreerde producten, specifiek ontwikkeld om te worden aangebracht met behulp van de handstukken van het ESTHETIC JET SYSTEM®. De nieuwe oplossingen 'Jet Solution' en 'Time 4 Jet' zijn verrijkt met de krachtigste antiverouderingsgbestanddelen op de markt, en garanderen nog betere resultaten al naargelang het behandelingsprotocol.

Zo kunt u met de aangeboden verbruiksartikelen alle antiverouderingsprotocollen voor het gezicht en lichaam uitvoeren, alsook acne- en depigmentatiebehandelingen en verzorging van de hoofdhuid.

esthetic-jet-image-07

Vind en bestel gemakkelijk alle verbruiksartikelen op:
www.consommables-esthetique.eu

De technologie van ESTHETIC JET SYSTEM® kan worden gecombineerd met andere geavanceerde technieken.
Door deze synergie bereiken we optimale resultaten, met name in combinatie met de LED-techniek tegen striae en littekens.

OPLEIDING ESTHETIEK EN ANTI-VEROUDERING

CID Esthétique ondersteunt u bij het gebruik van uw apparaten en bij de commercialisering van uw nieuwe diensten, zodat u een expert wordt in esthetische en anti-verouderingsgeneeskunde.

Want het is niet genoeg om te weten hoe uw apparaat werkt. Belangrijker nog is dat u het in uw voordeel weet te gebruiken. Behalve op de eenvoudige werking van het apparaat, bereidt CID Esthétique u voor op alle technische en commerciële mogelijkheden.

CESAM is een filiaal van CID Esthétique en een opleidingsorgaan op het gebied van esthetiek en anti-veroudering. En geregistreerd bij de Franse staat onder nummer 93 060 722 806. Onze opleidingen zijn erkend en bekrachtigd met een certificaat voor esthetiek en anti-veroudering, en gewaardeerd bij het publiek en bij verzekeringsmaatschappijen.

Onze opleidingsteam bestaat uit universitair docenten, artsen, informatici, technisch specialisten en communicatiespecialisten.

Onze seminars en workshops worden meerdere keren per jaar georganiseerd en de opleidingskosten zijn volledig aftrekbaar.

Wishpro Plus
17 septembrer 2018

WISHPRO® Plus
 

Verjongen in 15 minuten, zonder naald, zonder injectie.


 

Esthetic Cellu System
8 oktober 2018

ESTHETIC CELLU SYSTEM®

Cellulitis behandelen en de huid verstevigen met radiofrequentie

 

Esthetic Pulse System
5 november 2018

ESTHETIC PULSE SYSTEM®

Ontharing en huidverjonging met intens pulslicht


 

Esthetic Jet System
3 december 2018

ESTHETIC JET SYSTEM®

De antiverouderingsbehandeling bij uitstek dankzij de infusie onder hoge druk van actieve stoffen.

Materiaal esthetiek en antiveroudering

WISH PRO PLUS
Wishpro ® Plus

Een waar arsenaal aan antiverouderingsmiddelen!

Een jonger gelaat zonder naalden of injecties?

Esthetic Cellu System
Esthetic Cellu System

Cellulitis, zelfs diep en met slappe huid

FDA-CERTIFICAAT
de beste referenties

Esthetic Cryo System
Esthetic Cryo System

Cryolipolyse van de nieuwste generatie

Kou ten dienste van de huid

Esthetic Jet System
Esthetic Jet System

De revolutionaire antiverouderingsbehandeling

Een 100% NATUURLIJKE revitalisatietechniek

Esthetic Light System
Esthetic Light System

Fotobiomodulatie door LED

Geavanceerde technologie ten dienste van de huid

Esthetic Pulse System
Esthetic Pulse System

Het beste apparaat van L.P.I.

met de In Motion-technologie

Informatieaanvraag